viernes, 12 de junio de 2015

Ampliació pagament quota soci AMPA 2015-2016


 
 
 
 
EL AMPA del CEIP 9 de octubre comunica que, a petición de varias familias, se amplía el plazo para hacer el ingreso de la cuota de socio del AMPA para el curso 2015-2016, que son 18€ por familia.

Este plazo será hasta el último día de curso, 19 de junio.

El justificante del ingreso, junto a la hoja cumplimentada con los nombres de los hijos, se entregará en conserjería.

Informaros también que, la próxima semana saldrá la nota con precios por la adquisición de libros a través de la Papelería Nord. Os aconsejamos que estéis muy atentos a las fechas y plazos para que se cumplan y después no haya problemas.

Recordáis que será requisito imprescindible haber hecho el ingreso de la cuota para poder gestionar la compra de libros con el Ampa.

Muchas gracias por vuestra colaboración

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

L'AMPA del CEIP 9 d'octubre comunica que, a petició de diverses famílies, s'amplia el termini per a fer l'ingrés de la quota de soci de l'AMPA per al curs 2015-2016, que són 18€ per família.

Aquest termini serà fins l'últim dia de curs, 19 de juny.

El justificant de l'ingrés, junt a la fulla complimentada amb els noms dels fills, s'entregarà en consergeria.

Informar-vos també que, la propera setmana eixirà la nota amb preus per l'adquisició de llibres a través de la Papeleria Nord. Vos aconsejem que esteu molt atents a les dades i terminis para que es complisquen i després no haja problemes.

Recordeu que serà requisit imprescindible haver fet l'ingrés de la quota per a poder gestionar la compra de llibres amb l'AMPA.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració
JUNTA AMPA CEIP 9 D’OCTUBRE

No hay comentarios:

Publicar un comentario