domingo, 28 de octubre de 2012

Qui som?

  · Som l'Associació Pares i Mares dels alumnes del Col·legi Públic C.E.I.P 9 d'Octubre d'Alcasser

 


Benvinguts:

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CE.I.P 9 d'Octubre d'Alcasser us dóna la benvinguda a l'estrena del seu Blog. Des d'aquestes pàgines ens proposem informar a tots els interessats de les activitats relacionades amb l'AMPA. Confiem que aquest nou canal de comunicació vos resulte interessant i us convidem a col·laborar amb nosaltres en la incorporació de continguts útils per a tots a través del nostre compte de correu (ampa9deoctubre@gmail.com), la bústia del col·legi o bé comentant amb nosaltres allò que us parega més interessant.

El nostre desig és que aquest blog estiga obert als membres de la comunitat educativa: mares, pares, professors, tutors.... les opinions són públiques i podreu deixar la vostra aportació u opinió sobre tot el publicat al blog.

Som una Associació sense ànim de lucre, que es finança amb les quotes de les famílies associades i amb aquest pressupost, organitza anualment totes les activitats vinculades a l'escola, de les que al llarg del curs vos anirem informant. A mes a mes, representa als pares i mares davant els òrgans municipals, la direcció del col·legi i davant el professorat, amb els qui treballem i col·laborem en benefici d'una educació pública de qualitat per als nostres fills i filles. L'Associació està constituïda per un col·lectiu de Mares i Pares que creu en l'ensenyament públic.

Funcionament:

L'Associació de Mares i Pares C.E.I.P 9 d'Octubre d'Alcasser està regida per l'Assemblea General de socis i dirigida per Junta Directiva formada per pares i mares que, de forma voluntària i desinteressada, asseguren el bon funcionament dels projectes de l'Associació i participen en el projecte i activitats educatives de l'escola.

Qué fem?

Ens encarreguem d'organitzar les següents activitats:

Activitats extraescolars: hem aconseguit classes d'Anglés de 3 a 5 els Divendres. Taekwondo i Tabal (Infantil) Dilluns i Dimecres de 12: 45 a 13:45; Zumba i Tabal (Primaria) els Dimarts i Dijous de 12:45 a 13:45.

Escola Matinera: Oferim un servei per a les famílies que necssiten que els seus fills i filles siguen atesos per personal de confiança, de 6:30 a 9:30h amb possibilitat de dies solts i bonos si aixi ho nessessiteu.

Fira Solidaria i Setmana Cultural: participar i colaborar en l'organització d'aquest event que sol fer-se a nivell local.

Comissió económica: Realitzar la memòria pressupostària de l'any, Realitzar els pagaments que siguen aprovats per La Junta.

Assistència i representació dels associats per atendre les possibles dificultats que puguen surgir durant el curs.

Escola de Pares i Mares: proposem activitats i xarrades relacionades amb l'educació dels nostres fills i filles, junt la col.laboració de les AMPES de les altres escoles locals.

Organització, subvenció del sopar i festa de fi de Curs, el qual suposa una oportunitat de convivència entre professorat, famílies i alumnat.

Aportacions materials o econòmiques per a cobrir necessitats puntuals requerides pel col·legi. (Llibres e infraestructura), especial menció a:

                        .- Comissió de Llibres: Abarateix el cost anual dels llibres i educa el respecte pel material comú amb l'ntercambi de llibres, anem treballant per eixe camí i necessitem la vostra colaboració. També hem comprat els llibres de Recolçament Plan Lector, per tal d'evitar una despesa més a les famílies.

                        .- Comissió Infraestructura: Millorar necessitats de l'escola com ara el sostre d'Infantil o els toldos...

La Comissió d'Escolarització: participa en el procés de sol.licituts ordinàries i extraordinàries d'escolarització tant a nivell de centre com a nivell municipal.

La comissió Reivindicativa, la qual,  surgeix davant les retallades aplicades a l'educació pública, s'ocupa de la comunicació i informació als pares d'aquells aspectes derivats de les retallades amb el propòsit de mantenir informades a les famílies.

La comissió de la Trobada d'Escoles en Valencià: Col·laborem en l'organització i realització, junt als mestres, del taller que el nostre cole du a terme el dia  de la Trobada.

Fes-te soci:

  La vostra col·laboració no deu començar i acabar amb el pagament de la quota a l'inici de curs: proposeu, participeu, assistiu a les reunions, en definitiva es tracta d'una participació activa en la educació dels nostres fills i filles.

Els membres d'aquesta associació treballem amb il·lusió pels xiquets i xiquetes i per que pensem que es possible mantindre una escola publica de qualitat.

Animeu-vos a participar i a ser membres d'aquesta associació.

LA JUNTA DIRECTIVA
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario